Redskap & utrustning för entreprenadmaskiner

Industrier - Hamnar - Flishantering - Renhållning

Specialredskap

Vi tillverkar även specialredskap efter kundens önskemål. Vi jobbar med ständig produktutveckling för att möta marknadens krav.

Reservdelar

Beställ dina reservdelar och slitdelar direkt av oss. Bra service och snabb leverans. Kontakta oss!

Lättservade produkter!

Våra produkter är konstruerade för att du snabbt och enkelt ska kunna serva dom. 

Se film om pelletslastning

Se film om vår kompaktor 

Våra senaste projekt

Ny sandspridare
Sortimentet har utökats med ytterligare en storlek av våra populära sandspridarskopor. Det senaste tillskottet är en hydraulisk skopa som rymmer 4,6 m3 och är 3 m bred. Den passar perfekt till större ytor och långa sträckor.

Rangerkrok
Här visas en Rangerkrok för järnvägsvagnar. Med den tar man tag i bufferten genom att lyfta upp skålen.Man kan sedan enkelt skjuta på vagnen eller backa med hjullastaren dra den med sig. En stor fördel är att föraren inte behöver kliva ur hyttan för att koppla till eller ifrån.
Container 2,8 m3
Här har vi en container som rymmer 2,8 m3. Den är 2 m bred. Den här kunden ville ha en lucka baktill för att slänga in skräp och en lucka framtill så att de kan tippa ur skräpet.

Stödkantläggare
Redskaparna tillverkar  stödkantläggare i 2 olika storlekar. De består av en skopa som är 2,5 m bred och den mindre rymmer 1,3 m3 och den större rymmer 3,1 m3. Båda har en elevator i botten som fyller en behållare. Från behållaren läggs en jämn bädd av material ut. Höjden ställs med hjälp av ett stödhjul. Grusbädden packas sedan av en vibrerande padda som släpar direkt efter behållarenen. Elevatorn kan mata ut ca 1 m3 / minut. Stödkantläggaren har en kamera med tillhörande monitor som visar hur mycket material som finns i behållaren och att man är rätt placerad i förhållande till asfaltkanten.