Pallgafflar - hydrauliska och mekaniska

Pallgafflar från Redskaparna är de perfekta redskapen för dig som behöver lyfta och hantera pallar. Våra pallgafflar är tillverkade i stål av högsta kvalitet och lätta att justera så att de passar just ditt företags behov.

Gediget byggda pallgafflar

Pallgafflar från Redskaparna är gediget byggda med kraftiga balkar. Vi erbjuder både mekaniska och hydrauliska varianter. Våra hydrauliska pallgafflar finns med inbyggda hydraulcylindrar för att få så bra genomsikt som möjligt samtidigt som hydraulcylindrarna är väl skyddade inuti balkarna.
Pallgafflarna kan vid behov förses med rullar och finns från 1,6-25 tons lyftkapacitet och med bredder upp till 4000 mm.
De mekaniska gafflarna har steglös inställning på gaffelhållaren. Pallgafflar kallas även gaffelställ.

Utmärkt lösning för lasthantering

Våra pallgafflar är en utmärkt lösning när det handlar om hantering av last, tack vare den enkla och exakta manövreringen. Du får utmärkt sikt över både redskap och omgivning vilket gör att arbetet med pallgafflarna blir precist och enkelt. Våra pallgafflar är flexibla och passar utmärkt för lasthantering på byggarbetsplatser, lantbruk eller för hantering av material på många typer av företag.

Vi saluför flera olika typer av pallgafflar – mekaniska, hydrauliska och förlängningsgafflar. Vi kan även erbjuda specialanpassade pallgafflar för just dina behov.

Hydrauliska pallgafflar

Med en hydraulisk pallgaffel så blir dina lyft med hjullastare snabba och säkra – varje gång. Den hydrauliska justeringen underlättar anpassningen av gaffelarmarna för olika behov. Dessutom är ramen konstruerad på ett sådant sätt att sikten är god, vilket underlättar manövreringen både vid lastning och lossning.

Mekaniska pallgafflar

Mekaniska lyftgafflar är ramstarka och manuellt justerbara och passar för många olika arbetsuppgifter, så väl pallhantering som hantering av långgods. Hög lyftkapacitet.

Våra pallgafflar är godkända enligt branschens regler och ISO-standardiserade.