Högtippande skopor / flisskopor

 

Välj högtippande skopor/flisskopor i flera storlekar


Våra högtippande skopor och flisskopor är konstruerade för att tränga in i materialet så lätt som möjligt för att minimera bränsleförbrukningen och minska slitaget på Er hjullastare. Då hydraulcylindrarna är ändlägesdämpade och stående bakom skopan blir tippkraften maximal med minimal påkänning på tappar och lager.  Konstruktionen ger en mängd fördelar, bla mindre påkänning på cylinderinfästningar, mjuk och skonsam gång som ökar livslängden

Vid behov av service på hydraulsystemet är allt även synligt och lättillgängligt bakom flisskopan. Skoporna finns i flera olika storlekar och med olika fästen, vilket gör att ni kan välja den som passar era önskemål bäst. En högtippande skopa är perfekt för att lasta och transportera material med låg volymvikt t.ex. flis, bark, pellets, sopor eller spannmål. Välj den ni behöver här.

De högtippande skoporna har minimerad risk för fastfrysning av material då skopan invändigt har små ”holkar” för lyftramsinfästningen. Skoporna har helt plana sidor och botten vilket ger ökad inträngningsförmåga vid fyllning. Välvda gavlar förhindrar sidoras vid tömning. Skoporna från 6m3 och större levereras med sparskär. De högtippande skoporna är svensktillverkade och CE-märkta.